COMPARATOR PRODUSE
WISHLIST/LISTA FAVORITE
AUTENTIFICARE/LOGIN
COS CUMPARATURI
Toate modelele Aur galben Aur alb Aur roz Aur 2 culori Multicolor Verighete lux Colectii
Inele logodna Bijuterii din aur Bijuterii 1 martie Verighete light Verighete full stone Verighete clasice Bratari snur copii Produse promotionale

Configurare si cumparare ONLINE

 

Vrei sa faci un cadou deosebit unei persoane dragi sau sa-ti faci singur o bucurie, cumparand verighetele dorite sau inelul de logodna?

 

Vrei sa stai in confortul casei tale si sa poti compara produsele si a le configura dupa caracteristici, proprietati si preturi?

 

Indiferent daca vrei sa-ti faci tie sau altcuiva o surpriza, timpul petrecut in magazine, asteptatul la cozi, vanzatorii prea grabiti, nu reprezinta decat o piedica in calea zambetului tau. Solutia pentru toate acestea sunt cumparaturile ONLINE!

 

Verighete ATCOM a pregatit pentru tine o interfata usor de folosit si simpla. 

 

Pe langa toate acestea, puteti beneficia de surpriza unui DISCOUNT de 2 % din pretul total al produselor cumparate online pe site-ul verigheteatcom.ro.

 

Aplicarea discountului de 2 % pentru cumparaturi in magazinul ONLINE ATCOM:

 

Incurajam clientii nostrii sa achizitioneze produse din mediul online, inele de logodna, bijuterii si, bineinteles, verighetele mult visate.

 

 

 

Com procedez ?

 

 

Procentul primit la finalizarea produsului comandat ONLINE este independent de alte discounturi si se cumuleaza cu acestea.

Exemplu: Ati comandat o verigheta care are 10 % REDUCRE si aplicati noul discount  de 2 %. Ambele procente sunt valabile. Primiti in total 12% REDUCERE.