COMPARATOR PRODUSE
WISHLIST/LISTA FAVORITE
AUTENTIFICARE/LOGIN
COS CUMPARATURI
Toate modelele Aur galben Aur alb Aur roz Aur 2 culori Multicolor Verighete lux Colectii
Inele logodna Bijuterii din aur Bijuterii 1 martie Verighete light Verighete full stone Verighete clasice Bratari snur copii Produse promotionale

Preturi rafinare aur

 

Noi, cei de la fabrica Atcom, folosim pentru confectionarea verighetelor si a bijuteriilor doar aur fin 999.99, adus la 14 sau la 18 karate prin rafinare si aliere. Aurul de 14 si de 18 karate este destul de rezistent pentru a putea fi torsionat si intins, pentru a fi transformat in bijuterii. Acesta este singurul material ce rezista la rasucirea pe rotund a unei bande late, fara a se dezintegra.

 

Aurul trebuie rafinat pentru a putea fi folosit in aliajele cu celelalte materiale care ii confera rezistenta si care ii modifica culoarea. Argintul fin, precum si alte materiale (in afara de nichel) sunt folosite pentru a transforma aurul de 24k in cel de 14k sau 18k.

 

Pentru rafinarea aurului, compania noastra foloseste intotdeauna aceeasi reteta. Acest lucru este important, intrucat culoarea aurului se va mentine in timp, indiferent de provenienta acestuia si de perioada in care este prelucrat. Aurul cu care lucram provine din surse diferite (este adus de catre clienti la schimb, este cumparat de la anumite persoane sau de la amanet, sau este recuperat din piese electronice), de aceea procesul de prelucrare este unul de o insemnatate crescuta. Acest proces innoieste aurul, astfel incat clientii nostri primesc aur pur, nepurtat inainte.